Com netejar la gespa artificial

La gespa artificial, a diferencia de la natural, no requereix de manteniment. Això si, pot haver ocasions en que s’embruti i requereixi d’una bona neteja per tal de deixar-lo en un bon estat visual.

Per tal d’ajudar-te, en el post d’avui compartim amb tu el que has de fer per poder netejar correctament la gespa artificial (o gespa sintètica), així com alguns consells per tal de fer un bon manteniment.

NETEJA I MANTENIMENT DE LA GESPA ARTIFICIAL

En el cas de que la teva gespa artificial s’embruti pel motiu que sigui (dinar familiar, festa, …) hauràs de netejar-la, i si no saps com fer-ho, desde Espai Exterior volem compartir amb tu el procès correcte per tal de fer una bona neteja de la mateixa.

Cal tenir present que la gespa artificial és un material molt còmode per a la seva neteja, podem utilitzar un raspall, aspirador, mànega, bufador, rasclet… qualsevol d’aquests aparells o qualsevol altre ens servirà. És un producte resistent i agraït, tan sols hem de ser prudents a l’hora de fer servir productes químics, que sempre hauran d’estar molt rebaixats amb aigua (en aquest cas aconsellem consultar el vostre proveïdor per evitar desperfectes). I si tenim dubtes, és preferible utilitzar qualsevol sabó o netejador neutre.

L’aigua és un dels mètodes més còmodes i ràpids per netejar la gespa artificial. Podem utilitzar una mànega comuna o fins i tot les màquines d’aigua a pressió, per tal que la brutícia se separi de les fibres i corri a través d’uns petits forats de drenatge.

El raspallat és de les poques coses que aconsellem realitzar de forma habitual, i amb això no volem dir que la gespa necessiti un manteniment excessiu, però com tot en la vida, com més es cuidi millor la tindrem i millor serà el seu aspecte. Si tenim a casa un raspall dur, aconsellem fer-li alguan passada, en les zones de pas o de molt de trànsit.

Així mateix, també és aconsellable regar la gespa artificial de tant en tant per tal de mantenir-la en bon estat.

Finalmente, aprofitem per recordar-vos que a Espai Exterior estem especialitzats en la instal.lació de tot tipus de gespa artificial. Disposem de gran experiencia en el sector.

Espai Exterior | Especialistes en gespa artificial i tarima

Un cop rebuda la teva sol·licitud, des d’Espai Exterior contactarem amb tu per tal d’oferir-te el nostre pressupost detallat.

No deixis de visitar aquesta secció, on trobaràs més informació i tot tipus de projectes realitzats amb gespa artificial.

Espai Exterior