Tanques i Revestiments de Fusta

A l’hora de realitzar una tanca o revestiment, podem optar per diferents opcions en funció de molts factors : alçada, privacitat, manteniment…

A Espai Exterior oferim gran varietat d’opcions en tanques i revestiments realitzats en fusta natural o sinètica. Ens adaptem a totes les necessitats i o possibilitats que ens permeti cada situació.

Tanca Sintètica
Efecte Fusta

Aquestes tanques tecnològiques han estat dissenyades per resistir qualsevol tipus d’agent climatològic i són de fàcil instal·lació i manteniment. Una de les característiques de la fusta tecnològica és que resisteix molt bé la humitat, la calor i la pluja i no requereix cap mena de tractament de manteniment per part de cap professional o particular.

Les tanques tecnològiques són perfectes per a qualsevol tipus de superfície i angle ja que gràcies al nostre disseny patentat, podem col·locar-les allà on sigui més complicat.

Tanca
de fusta WPC Tecnològica

Tanques de fusta WPC tecnològiques (plàstic) per a jardins exteriors. Què passa si barregem l’alumini amb la tecnologia WPC?

És la barreja perfecta, materials sense manteniment, per gaudir durant tota la vida de les nostres tanques perfectament com el primer dia. Una tanca per a tota la vida.
Gaudeix dels tancaments més duradors i amb millor aspecte gràcies al fet que estem a l’avantguarda dels materials i tecnologies que es poden oferir avui dia.